Noutate editoriala: “Etnobotanicele, visele care ucid”, cu Petar Nenov coautor

In Martie 2012, la editura Sitech, a aparut lucrarea “Etnobotanicele, visele care ucid”, apartinand autorilor: Catalin Tone, Cristian-Eduard Stefan si Petrar Nenov. Lucrarea, o adevarata premiera bibliografica europeana, trateaza teme de maxim interes, foarte bine documentate ca urmare a experientei practice si teoretice a colectivului de autori.

Iata cateva dintre acestea: Tipologia noilor substante cu proprietati psihihoactive, analiza profilului consumatorului de astfel de substante, politica europeana de control al noilor substante cu proprietati psihoactive, managementul sistemului national in domeniul drogurilor de acest tip. In final, autorii ne ofera si cateva studii de caz.

Catalin Tone are gradul de comisar-sef de politie, iar din 2005 este seful Serviciului Antidrog Bucuresti, din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate. Este doctor in domeniul “Ordine publica si siguranta nationala” si in domeniul “Securitate nationala”. A publicat 9 tratate, cursuri si mongrafii, precum si 20 de articole, studii si comunicari stiintifice.

Cristian-Eduard Stefan este asistent universitar la Facultatea de Politie, Departamentul de Politie din cadrul “Academiei de Politie “.Alexandru Ioan Cuza”. Este doctor in domeniul “Ordine publica si siguranta nationala”. A publicat 29 de tratate, cursuri si monografii, precum si peste 30 de articole, studii si comunicari stiintifice.

Petrar Nenov este presedintele Brigazii Internationale Antidrog si al Agentiei Internationale pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate. Este absolvent al Scolii Militare, al Facultatii de Telecomunicati Speciale Sofia, al Academiei de Stiinte Economice “Dimitar A. Tzvenov”, Svichtov, Bulgaria si al unui master in Relatii Economice Internationale. A fost si este implicat in numeroase proiecte si programe in domeniul prevenirii si combaterii criminalitatii organizate.

Biroul de Presa

Newsletter

Contact Info

an image

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate
Bucuresti, Str. Poterasi, Nr. 10, Sector 4

Email: office.aipcps@crime-prevention.eu
Email: office.aipcps@prevenirea-criminalitatii.ro
Email: office.aipcps@gmail.com
Email: office@brigada-antidrog.ro

web: www.prevenirea-criminalitatii.ro
web: www.crime-prevention.eu
web: www.brigada-antidrog.ro

tel./fax: 0040 31.4259.545
DIGI: 0040 771.795 218

Linkuri utile

Inspectoratul General al Politiei Romane: www.politiaromana.ro
Agentia Nationala Antidrog: www.ana.gov.ro
Ministerul de Interne din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Moldova: www.academy.police.md
Academia de Politie din Romania: www.academiadepolitie.ro