Petar Nenov, presedinte al Agentiei Internationale pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate, sustine campania „O carte pentru Valea Plopului”

Petar Nenov, presedinte al Agentiei Internationale pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate sustine campania „O carte pentru Valea Plopului”, initiata de Optimal Media si portalul Literatura Copii.

Campania are obiectivul de a aduna peste 1000 de carti ce vor fi donate copiilor de la asezamantul din localitatea Valea Plopului, cu prilejul zilei de 1 iunie.

„Am dorit sa ne implicam si sa sustinem proiectul initiat de domnul Petre Craciun, pentru refacerea bibliotecii care a ars in incendiul din 2011. Este un obiectiv nobil, umanitar, care ne bucura in mod sincer. Copiii au nevoie de educatie, de instruire, iar pentru asta au nevoie de carti. Am vazut ca s-au implicat personalitati importante in acest proiect, caruia ii dorim succes si pe care il vom sustine pana la final”, a declarat Perat Nenov.

 

Alaturi de Petar Nenov, in campania „O carte pentru Valea Plopului” s-au mai implicat: Florin Chilian, cantautor, LiviuMihaiu, jurnalist, Vasile Dancu, sociolog, Maria Coman, realizator TV, Monica Ghiurco, realizator TV, Cristina Liberis, realizator TV, scriitorul Ştefan Mitroi, Nicoleta Tintea, Antena 1, psiholog Mirela Zivari, Anca Puşcaş, regizor, Tudor Musat, realizator Realitatea TV, Marius Th. Barna, regizor, prof. univ. dr. Paul Marinescu, Firiţă Carp, director Editura Detectiv, Gigel Lazar, presedinte executiv CIADO, Florin Saghi, Ministerul de Externe, cantareata Andreea Balan.

 

Biroul de Presa

Newsletter

Contact Info

an image

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate
Bucuresti, Str. Poterasi, Nr. 10, Sector 4

Email: office.aipcps@crime-prevention.eu
Email: office.aipcps@prevenirea-criminalitatii.ro
Email: office.aipcps@gmail.com
Email: office@brigada-antidrog.ro

web: www.prevenirea-criminalitatii.ro
web: www.crime-prevention.eu
web: www.brigada-antidrog.ro

tel./fax: 0040 31.4259.545
DIGI: 0040 771.795 218

Linkuri utile

Inspectoratul General al Politiei Romane: www.politiaromana.ro
Agentia Nationala Antidrog: www.ana.gov.ro
Ministerul de Interne din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Moldova: www.academy.police.md
Academia de Politie din Romania: www.academiadepolitie.ro