Dipl. ec. Petar Nenov a donat doua autoturisme Politiei din Svishtov, Bulgaria, chiar de ziua orasului

Luni, 27 iunie, presedintele Agentiei Internationale pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate, dipl. ec. Petar Nenov, a participat, in calitate de invitat de onoare, la evenimentele prilejuite de aniversarea orasului Svishtov, Bulgaria.

Alaturi de primarul orasului, Stanislav Blagov, de reprezentanti ai oficialitatilor centrale si locale, presedintele Agentiei a depus o coroana de flori la monumentul ridicat in cinstea eliberarii orasului de sub ocupatia tureasca de catre trupele ruso-romane, la 27 iunie 1877.

La ceremonie a participat si consulul general al Consulatului Federatiei Ruse din orasul Ruse, excelenta sa Vladimir Klemanov.

Agenda aniversarii orasului a inclus un moment care marcheaza o noua etapa a excelentei colaborari care exista intre Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate si Politia Regionala Veliko Tarnovo.

In prezenta unei importante asistente si a mass-media, dipl. ec. Petar Nenov a oferit sefului Regionale Veliko Tarnovo, comisarul Jivko Kotzev, cheile a doua autoturisme pe care le doneaza pentru necesitatile operative ale politiei. Cele doua autoturisme vor fi date in folosinta in perioada imediat urmatoare.

Donatia presedintelui Agentiei a fost apreciata in mod deosebit de comisarul Jivko Kotzev, director al Directiei Regionale a Ministerului de Interne, judetul Veliko Tarnovo, de primarul orasului, Stanislav Blagov, de seful Politei, inspector principal Momchil Zlatev, care au oferit interviuri presei in care au vorbit despre excelenta colaborare care exista intre Ministerul de Interne si Politia din Bulgaria si Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate.

Cu acest prilej, dipl. ec. Petar Nenov a primit, din partea de comisarul Jivko Kotzev, o diploma de merit pentru activitatile desfasurate impreuna cu Ministerul de Interne bulgar si cu Politia Regionala Veliko Tarnovo.

Totodata, Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate, va organiza, in septembrie 2011, o intalnire bilaterala intre structurile de politie din sudul Romaniei si nordul Bulgariei, pentru perfectionarea colaborarii transfrontaliere.

La eveniment au mai participat: inspector general Ivan Kanazirski, sef ordine publica al judetului Veliko Tarnovo, sefa presei din Ministerul de Interne, ing. Asparuh Stamenov, deputat al partidului de guvernamant, GERB, inspector principal Stefan Dimitrov, sef al Politiei de Frontiera Svishtov si inspector Petko Angelov, sef Directia de pompieri Svishtov.

Biroul de presa

Newsletter

Contact Info

an image

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate
Bucuresti, Str. Poterasi, Nr. 10, Sector 4

Email: office.aipcps@crime-prevention.eu
Email: office.aipcps@prevenirea-criminalitatii.ro
Email: office.aipcps@gmail.com
Email: office@brigada-antidrog.ro

web: www.prevenirea-criminalitatii.ro
web: www.crime-prevention.eu
web: www.brigada-antidrog.ro

tel./fax: 0040 31.4259.545
DIGI: 0040 771.795 218

Linkuri utile

Inspectoratul General al Politiei Romane: www.politiaromana.ro
Agentia Nationala Antidrog: www.ana.gov.ro
Ministerul de Interne din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Moldova: www.academy.police.md
Academia de Politie din Romania: www.academiadepolitie.ro