Dipl. economist Petar Nenov a vizitat Salonul de carte juridică, civică, poliţistă şi administrativă al M.A.I.

Joi, 10 noiembrie 2011, presedintele Agentiei Internationale pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate, dipl. economist Petar Nenov, a vizitat Salonul de carte juridică, civică, poliţistă şi administrativă al M.A.I. (9 - 12 noiembrie), ajuns la cea de a XV-a editie.

Presedintele AIPCPS a participat la lansarea volumului Matrice sigilare ale M.A.I. 1848-1881, autor: consilier superior in cadrul Arhivelor Nationale, dr. Ştefan-Laurenţiu Szemkovics, lucrare aparuta la Editura MAI.

“Sunt impresionat de amploarea acestui eveniment cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, cu care noi, Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate, suntem parteneri de foarte multi ani. Apreciez valoarea deosebita a lucrarilor oferite publicului de Editura MAI si de celelalte edituri prezente, toate acestea oferindu-ne posibilitatea dezvoltarii unei culturi civice si profesionale”, a declarat presedintele AIPCPS, dipl. economist Petar Nenov.

 

Cu acest prilej, presedintele AIPCPS a vizitat si standul Asociatiei Criminalistilor din Romania, cu care, de asemenea, Agentia are o cobalorare de lunga durata.

 

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate este in mod traditional partener si sustinator financiar al Asociatiei Criminalistilor din Romania (ACR). Gratie acestui parteneriat, care dureaza din anul 2009, derulat la initiativa presedintelui AIPCPS, dipl. ec. Petar Nenov, au fost organizate 3 conferinte internationale ale Institutului de Criminalistica si ACR si au fost tiparite, pana in acest moment, 2 volume de specialitate.

 

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate va finanta primul dictionar trilingv de criminalistica din Europa (romana/bulgara/engleza), redactat de o echipa de specialisti din cadrul Institutului de Criminalistica din cadrul IGPR. Lucrarea va vedea lumina tiparului in finalul acestui an.

 

Biroul de Presa

Newsletter

Contact Info

an image

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate
Bucuresti, Str. Poterasi, Nr. 10, Sector 4

Email: office.aipcps@crime-prevention.eu
Email: office.aipcps@prevenirea-criminalitatii.ro
Email: office.aipcps@gmail.com
Email: office@brigada-antidrog.ro

web: www.prevenirea-criminalitatii.ro
web: www.crime-prevention.eu
web: www.brigada-antidrog.ro

tel./fax: 0040 31.4259.545
DIGI: 0040 771.795 218

Linkuri utile

Inspectoratul General al Politiei Romane: www.politiaromana.ro
Agentia Nationala Antidrog: www.ana.gov.ro
Ministerul de Interne din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Moldova: www.academy.police.md
Academia de Politie din Romania: www.academiadepolitie.ro