Intalnire intre Petar Nenov si Baronesa Cecile de Massy a Principatului Monaco

In ziua de 10 ianuarie 2012, la Monaco, a avut loc o intalnire intre Baronesa Cecile de Massy a Principatului Monaco si dipl. ec. Petar Nenov, presedintele Agentiei Internationale de Prevenire a Criminalitatii si Politici de Securitate.

Cu acest prilej, presedinele Agentiei i-a prezentat Baronesei activitatile desfasurate de AIPCPS in domeniul prevenirii criminalitatii, precum si proiectele de viitor in care se va implica agentia.

La intalnire au fost discutate probleme privind ajutorarea victimelor traficului de fiinte umane, precum si fenomenul violentei in familie care afecteaza un numar mare de femei si copii. Baronesa Cecille de Massy a vorbit despre proiectele pe care fundatia “Ladies Lunch Monte Carlo”, pe care a initiat-o si o conduce, in calitate de presedinte, le desfasoara din anul 2005 pentru strangerea de fonduri destinate ajutorarii victimelor traficului de persoane si a violentei domestice.

 

“Ladies Lunch Monte Carlo”, în ciuda crizei economice şi sociale, vrea să-şi continue acţiunile, astfel încât fiecare copil sau tânăr din Principatul Monaco sa aiba aceleaşi condiţii de trai ca şi proprii noştri copii. În aceste vremuri incerte şi tulburi, fiecare poate fi tentat să se retragă în el însuşi, dar avem nevoie de solidaritate între bărbaţii şi femeile de toate vârstele, de toate condiţiile, avem nevoie de generozitate partenerilor nostri, a donatorilor si sponsorilor pentru a ne putea indeplini obiecivele”, este mesajul Baronesei, care poate fi citit pe site-ul fundatiei www.ladieslunchmontecarlo.org.

 

Petar Nenov si Baronesa Cecille de Massy au hotarat ca in viitor sa organizeze impreuna campanii pentru strangerea de fonduri destinate ajutorarii victimelor traficului de fiinte umane, a abuzurilor sexuale si a violentei in familie din Europa de Est.

 

Baronesa Cecile de Massy face parte din familia regala a Principatului Monaco, fiind sotia baronului Christian Louis de Massy.

 

“Este o onoare pentru noi sa ne implicam in proiecte comune cu reprezentantii familiei regale din Monaco, cu pestigioasa fundatie “Ladies Lunch Monte Carlo”, recunoscuta in intreaga lume pentru activitatile sale caritabile. Am avut placerea sa descopar in persoana Baronesei Cecile de Massy un om deosebit, un militant extrem de implicat in cauza victimelor traficului de persoane si ale violentei in familie. Sunt convins ca experienta domniei sale ne va fi de folos in Romania si Bulgaria ca proiectele noastre comune vor fi un adevarat succes”, a declarat presedintele Agentiei Internationale de Prevenire a Criminalitatii si Politici de Securitate, dipl. ec. Petar Nenov.

 

Biroul de Presa

Newsletter

Contact Info

an image

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate
Bucuresti, Str. Poterasi, Nr. 10, Sector 4

Email: office.aipcps@crime-prevention.eu
Email: office.aipcps@prevenirea-criminalitatii.ro
Email: office.aipcps@gmail.com
Email: office@brigada-antidrog.ro

web: www.prevenirea-criminalitatii.ro
web: www.crime-prevention.eu
web: www.brigada-antidrog.ro

tel./fax: 0040 31.4259.545
DIGI: 0040 771.795 218

Linkuri utile

Inspectoratul General al Politiei Romane: www.politiaromana.ro
Agentia Nationala Antidrog: www.ana.gov.ro
Ministerul de Interne din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Moldova: www.academy.police.md
Academia de Politie din Romania: www.academiadepolitie.ro