A.I.P.C.P.S. a renovat si dotat birourile Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate din oraşul Veliko-Tarnovo

La începutul acestui an, in virtutea unei indelungate si eficiente colaborari, Agenţia Internaţională pentru Prevenirea Criminalităţii si Politici de Securitate, reprezentata de presedintele Patar Nenov, a renovat si dotat birourile Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate din oraşul Veliko-Tarnovo, Bulgaria.

Totodata, Agenţia Internaţională pentru Prevenirea Criminalităţii si Politici de Securitate a achizitionat si donat mobilierul, tehnica şi echipamentul de birou necesar pentru dotarea celor sase birouri din cadrul respectivei unitati a Ministerului de Interne din Bulgaria.

Dupa cum se poate observa din fotografiile atasate, cele 6 birouri erau improprii desfasurarii activitatii lucratorilor de crima organizata.

 

Grupajul foto prezentat este cat se poate de elocvent in legatura cu noile conditii de activitate pe care le au acum, gratie donatiei AIPCPS, specialistii directiei.

 

Cu prilejul receptiei lucrarii, directorul Directiei de Politie Judiciara din Veliko-Tarnovo, comisarul-sef Jivko Hristov Kotsev, a multumit domnului Patar Nenov pentru sprijinul consistent si eforturile intreprinse, asigurandu-l ca acesta colaborare va continua si in viitor.

 

Biroul de Presa

Newsletter

Contact Info

an image

Agentia Internationala pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate
Bucuresti, Str. Poterasi, Nr. 10, Sector 4

Email: office.aipcps@crime-prevention.eu
Email: office.aipcps@prevenirea-criminalitatii.ro
Email: office.aipcps@gmail.com
Email: office@brigada-antidrog.ro

web: www.prevenirea-criminalitatii.ro
web: www.crime-prevention.eu
web: www.brigada-antidrog.ro

tel./fax: 0040 31.4259.545
DIGI: 0040 771.795 218

Linkuri utile

Inspectoratul General al Politiei Romane: www.politiaromana.ro
Agentia Nationala Antidrog: www.ana.gov.ro
Ministerul de Interne din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Bulgaria: www.mvr.bg
Academia de Politie din Moldova: www.academy.police.md
Academia de Politie din Romania: www.academiadepolitie.ro